A HÉT KAPU ŐREI

Akikhez fordulhatsz bizalommal, mint kapu őrei

Keresd őket bátran, ha Te is szeretnéd A HÉT KAPU módszerrel fejleszteni önmagad vagy más nézőpontból is vágysz a megértésre.

Fodor Gabriella

Hét Kapu őrző 2019 novembere óta. Vajdaság területén tartok csoportos szertartásokat és Zentán egyéni Hét Kapu szeánszokat. Életutam során több önismereti módszert alkalmaztam TM meditáció, hipnózis, reiki, rezgésterápia, számomra a legnagyobb felismeréseket mégis az Asszonyképző és a Hét Kapu módszere volt, ezért vagyok elhivatott őrző. Eddigi Hét Kapus tapasztalataim megerősítették hogy másoknál is, függetlenül nemtől, kortól és vallástól egyaránt hatásos. Folyamatosan érkeznek a változásokról szóló levelek, hívások, tele van a szívem hálával és szeretettel hogy részese lehetek ezeknek a csodáknak.

 

Elérhetőségeim:
Tel: +381638894558
E-mail: gabriellahetkapuorzo@gmail.com

Gábor Mariann

Utam a testi-lelki (sz)épülés és a lelki munkák segítése. A tudásomat sokfelől merítettem, ötvöztem és most megosztásra kínálom. Legújabb szenvedélyem a Hét kapu és a Lámpás kártya. Ez a két módszer együtt hatalmas megértéseket, (át)lépéseket hozhat. A térrel és a szimbólumokkal dolgozunk, ami mindig működik! Feltárjuk közösen azt az utat, amely segít abban, hogy az elakadásodon túl tudj lendülni, meg tudd tenni a hiányzó lépéseidet vagy képes legyél elengedni azt, ami már nem szolgál. A többi Rajtad áll. Bercelen (Nógrád megye) van lehetőség egyéni és csoportos beszélgetésekre és gyakorlatokra.

Bercel és környéke
Elérhetőségeim:

Telefon: 0630 969 6280
E-mail:bocmoc@gmail.com
https://www.facebook.com/Odonata-100628084639806/

Táborosi Tímea

Egyike vagyok azoknak a szerencséseknek, akik anyaként és nőként egyaránt élhetik a mindennapi életüket. Mivel hétköznapi ember vagyok, így ebből a szögből látom a világot, egy szinten állva ember társaimmal. Megtaláltam az életben azt az utat, ami elvezet egy harmónikusabb élethez. Ahogy mindenkinek, nekem is a sok boldog pillanat mellett, sok nehéz időszakkal kell megküzdenem. A múlt és a jelen problémái úgy férkőznek belénk, hogy azokat sokszor észre sem vesszük és csak a nyomait érezzük magunkban, amiket pedig nem értünk. A Hét kapu módszerével könnyen feltárjuk ezeknek a gyökereit, hogy így te is feloldhasd magadban a terheket és szabadabban élhesd az életedet. Keress bizalommal.

Elérhetőségeim:
Tel: 0630 273 5293
E-mail: taborositimi05@gmail.com

Handler Rebeka​

Nehezen indult az életem, mert teljesen máshogy működtem, mint a körülöttem lévők. Sokáig szégyelltem azt, amilyen voltam, ezért nagy lépés volt felvállalni önmagam. Idő kellett, míg rájöttem, mindenkinek van helye valahol a világban. Voltam lelkileg a legmélyebb gödörben, és a legnagyobb tanítás az volt, amikor nem kihúzott valaki, hanem megtanította, hogyan mászhatok ki minden egyes alkalommal egyedül, a saját erőmből. Ezáltal rengeteget tapasztaltam, ami segített abban is, hogyan támogassam a hozzám fordulókat. Célom, hogy aki nyitott rá, ugyanúgy megtalálja a helyét a világban, és ki tudja használni teljes erejét, hogy a mindennapi élet és a kapcsolatok egyszerűbbé és átláthatóbbá váljanak. Szeretem a kihívásokat, szeretem több irányból körbejárni a dolgokat, mert mindenhonnan annyira másnak tűnnek, hiszen ami az egyiknek rossz, az másnak lehet jó is. Mindenkinek máshol van elakadása, ezért különböző ösvényeken vezet a megoldáshoz az út, nincs két egyforma alkalom. A Hét Kapu módszere rámutat a valóságra és a jó irányra, ezzel segít elérni a célod. Keress bizalommal:

Elérhetőségeim:
Tel: 06 50 117 5656
E-mail: handler.remi@gmail.com

Sebők Andrea

Szia! Úgy gondolom, fogantatásunkkal vállaltuk hogy az önismeret útjára lépünk. Folyamatosan ezt az utat járjuk. Ki tudatosan, tudatosabban, vagy épp tudattalanul. Nem is ez a lényeg, hanem maga az Út. Az, hogy járjuk, tapasztaljuk. Te is, Én is. Nem ismerek más utat, mint megtapasztalni azt, ami VAN. Ami itt és most van, most történik, s majd kihat. Ahogy a múlt is hatással van ránk. Sok módszert megismertem, s egyik kedvencem a Családállítás, a maga egyszerűségével, de hihetetlen őszinte rálátásaival. Azt hittem ennél jobb módszer nem nagyon van. Aztán megismertem a Hét Kapu módszerét. Rengeteg "aha" élménnyel gazdagodtam, s úgy érzem, eljött az idő, hogy ebből másnak, Neked is átadjak. Ez a lehetőség zseniális, hisz ez is egyszerű, őszinte, szimbólumokkal IS dolgozik, de közben Te vezetsz, minden Te vagy. Egy nagyszerű beszélgetésre készülök, amit megfűszerezhetünk finom KV-val, teával, de a fókuszban TE leszel. Köszönöm a bizalmad, várlak szeretettel."

Elérhetőségeim:
Tel: +36 20 524 7200

Exner Évi

2007-ben, egy szakítás, munkahelyvesztés, és egyéb magánéleti problémák miatt átsírt és remegett nyár indított el azon az úton, amin azóta is járok. Többféle módszert megtanultam, többek között Pránanadit, Szivárvány gyógyítást, különféle energetikai kezeléseket, Access Barst, Bach virágterápiat, melyek segítették és a mai napig segítik a saját gyógyulásomat, és amelyeket, ha úgy érzem, vagy ha kéred, használok is nagyon szívesen. Mégis a legnagyobb változást az életemben a Családállítás, az Asszonyképző, a Lámpás kártya, és a Hét kapu módszere hozta. Hogy miért ezek? Mert itt nincs kecmec, nincs kamu, az van, ami van. Ezekkel a módszerekkel tisztán, egyszerűen, sallang nélkül láthatsz rá a valóságra, az elakadásaid gyökerére és a megoldásra. Várlak szeretettel egyéni foglalkozásra személyesen vagy online! Egyéni foglalkozásra kb. egy hétre előre tudsz bejelentkezni, a csoportos alkalmakról pedig e-mailben vagy telefonon tudsz érdeklődni. Általában Budapesten és Békéscsaba környékén vagyok elérhető, de megfelelő létszám esetén szívesen tartok csoportos alkalmakat egész Magyarország területén, illetve magyar csoportoknak London és Northampton környékén is. Várlak szeretettel!

Magyarország, Anglia
Elérhetőségeim:

Tel: +36 70 385 8174
E-mail: info@exnerevi.hu
Web:
https://www.exnerevi.hu/
https://www.facebook.com/evileleklampas


Wahl Krisztina

Amióta az eszemet tudom filozofálok a világról, a sorsról, az élet értelméről. Gödön élek, 25 éve házasságban, s ennek gyümölcseként született 2 fiú gyermek édesanyjaként megélhetem az anyai minőséget is. Járom az utam, ahogy mindenki más is ezen a bolygón; átadom tapasztalataimat a hozzám fordulóknak, kezet nyújtok az azt kérőknek, kártyát rakok, numerológiát vizsgálok, kristályokkal foglalkozom, tanítok, miközben én is tanulok azoktól akik hozzám fordulnak. Szeretem az egyértelmű dolgokat, nem kenyerem a mismásolás. Imádok énekelni, dalokat írni a megélt élményeimről. Szeretem a technikai vívmányokat, de őszinte tisztelettel fordulok a régi tudás felé! Szeretek jókat nevetni - kávéval nem viccelünk - , de sírni is szoktam, hogyha úgy alakul, viszont ha tündérmesés ájtatos manót keresel hallgatóságnak, akkor nem én vagyok az embered. A Hét kapu módszere fantasztikus, mert egyszerű, önmagában is hatékonyan oldja az érzelmi elakadásokat, de több módszerrel kiegészítve is használható, így könnyen tudjuk beilleszteni már meglévő, futó folyamatba is. Ha úgy érzed változtatni szeretnél, de segítségre van szükséged és szimpatikus vagyok, akkor szeretettel várlak!

Elérhetőségeim:
Telefonszám: +36309619892
E-mail: bakkara.k@gmail.com


Farkas Anett

Nő vagyok, kislány, anya, feleség, dolgozó nő. Azt vallom minden minőség bennünk van, nem szabad elnyomnunk egyiket sem, de meg kell tanulnunk a megfelelő helyen és időben alkalmazni őket. A természet szeretete, tisztelete az életem része. Az élet körforgása átszövi napjaimat. A Hét Kapu Módszerével találtam meg azt az ősi, egyszerű utat amivel a felgyorsult, rohanó, mű és természetellenes világunkból kiszakadva lassíthatunk, és visszatalálhatunk természetes, valódi önmagunkhoz. A szeretet rendjét használó Hét Kapu Módszer megmutatja hol, milyen elakadásaink vannak, miért nem tudunk megbirkózni az elénk állított problémákkal. Megmutatja hogy a múltunk traumái oldhatók E módszer segítségével az előttünk álló akadályokat le lehet győzni. Keress bizalommal ha segíthetek.

Csongrád Csanád megye Szatymaz.
Elérhetőségeim:

Tel: +36204554880
E-mail: farkasa76@freemail.hu


Szász Rita

Lassan húsz éve már annak, hogy elkezdtem válaszokat keresni a kérdéseimre, megoldást a problémáimra. Különböző önismereti módszerekkel dolgoztam ez idő alatt. Amelyik működött, abban mélyre ástam. A keresés során megismerkedtem a természetközeli népek hitvilágával, hagyományaival, megtanultam tisztelni a nálam nagyobb erőket. Közel állnak hozzám a transzlégzés, transztánc, diád módszerek és remélem, nemsokára izzasztó kunyhó vezetőként is tudom segíteni a hozzám fordulókat. A Hétkapu és lámpás kártya módszerét azért szerettem meg, mert egyszerű és történik. Lehetőséget adott arra, hogy végigjárjam az életem, szó szerint és érzelmileg is. Megértést és rálátást adott, hogy a rágódásomat lezárva tovább tudtam lépni helyzetekből, érzelmileg felnőttként. Valódi változásokat hozott a hétköznapjaimban. Kemény volt szembenézni, végletekig őszintének lenni magammal, de megérte. Ezzel a tapasztalattal tudok segíteni neked, ha a kész vagy rá, hogy megadd magadnak az időt és a fókuszt, hogy dolgozz a problémádon, és bizalmat érzel irántam, keress bátran, Budapest környékén.

Elérhetőségeim:
Telefonszám: +36303527287
E-mail: szaszrita81@gmail.com


Papp Judit

Gyerekkorom óta érdekel a természetfeletti, a láthatón túli világ, de leginkább azok az alapkérdések, hogy mi végre vagyunk itt a Földön, mi a létezésünk, az életünk lényege. Megérintett az a lehetőség, hogy van élet az élet után, hogy létezhetnek előző életek, melyek hatnak ránk, és hogy mindennek az életünkben értelme, jelentősége van. Ami a jelenben történik, az valami korábbinak a következménye, de amit nem egy külső személy rótt ránk, hanem mi magunk választjuk, vagy pedig egy természetes következménye a korábbi történeteinknek, cselekedeteinknek. S bár a múlt hatással van ránk, de a rejtett dinamikák felkutathatók, és van választásunk, változtathatunk. Így az önismereti segítés lett a választott hivatásom. Miért? Mert mindennél jobban érdekel a lélek működése, az ok-okozat felderítése, és annak megértése, hogyan szolgálja mindez az egyén választott lélekútját, lélekfejlődését. Látni a megértés nyomán leesni a tantuszokat, a megkönnyebbülést, az elengedést, a beleállást, a változást. Egyfajta Hazavezetés. Ez lelkesít. Eszközeim között szerepel a Hét Kapu módszere is, ami a családállítás mellett a másik nagy szerelem. Már az első alkalommal, amikor Sütő Annamária Babinál megtapasztaltam a Hét Kapu módszert, azonnal beleszerettem. Mint általában a legtöbb eszközbe, amivel nála találkozom. Ez a módszer is az „egyszerűségében nagyszerű” kategóriába tartozik. Lehet belevinni más módszereket, és olykor szükséges is, de valójában az élet és a lélek működésének természetes egyszerűségében rejlik a hatékonysága. A Hét Kapu módszer az egyszerűsége mellett egyúttal komplex is. Megmozgatja a kognitív képességeinket, de az intuíciónkat, a megérzéseinket is használjuk. És persze működik a láthatatlan, a varázslatos morfogenetikus mező is. Ma már sok helyről tudhatjuk, hogy a jelen problémái, elakadásai a múltban gyökereznek. A Hét Kapu módszerrel egy nagyon egyszerű folyamatban tudjuk feltérképezni az elakadásod gyökerét, és egy nagyon egyszerű, de mély megélést adó folyamatban történik az oldás. Erre invitállak. Ha dolgoznál velem, ezt tehetjük személyesen Veszprémben, vagy akár online formában is. Csoportos Hét Kapu folyamatot szívesen tartok más városokban, településeken, ha meghívtok. Ha szeretnél rólam több infót, teljesebb képet, akkor az alábbi felületeken megtalálsz.

Elérhetőségeim:

Telefonszám: +36209700666
E-mail: noalelkem@gmail.com
https://www.facebook.com/noalelkem és https://pappjudit.webnode.hu/

Scroll to Top