A HÉT KAPU ŐREI

Akikhez fordulhatsz bizalommal, mint kapu őrei

Keresd őket bátran, ha Te is szeretnéd A HÉT KAPU módszerrel fejleszteni önmagad vagy más nézőpontból is vágysz a megértésre.

Fodor Gabriella

Hét Kapu őrző 2019 novembere óta. Vajdaság területén tartok csoportos szertartásokat és Zentán egyéni Hét Kapu szeánszokat. Életutam során több önismereti módszert alkalmaztam TM meditáció, hipnózis, reiki, rezgésterápia, számomra a legnagyobb felismeréseket mégis az Asszonyképző és a Hét Kapu módszere volt, ezért vagyok elhivatott őrző. Eddigi Hét Kapus tapasztalataim megerősítették hogy másoknál is, függetlenül nemtől, kortól és vallástól egyaránt hatásos. Folyamatosan érkeznek a változásokról szóló levelek, hívások, tele van a szívem hálával és szeretettel hogy részese lehetek ezeknek a csodáknak.

 

Elérhetőségeim:
Tel: +381638894558
E-mail: gabriellahetkapuorzo@gmail.com

Gábor Mariann

Utam a testi-lelki (sz)épülés és a lelki munkák segítése. A tudásomat sokfelől merítettem, ötvöztem és most megosztásra kínálom. Legújabb szenvedélyem a Hét kapu és a Lámpás kártya. Ez a két módszer együtt hatalmas megértéseket, (át)lépéseket hozhat. A térrel és a szimbólumokkal dolgozunk, ami mindig működik! Feltárjuk közösen azt az utat, amely segít abban, hogy az elakadásodon túl tudj lendülni, meg tudd tenni a hiányzó lépéseidet vagy képes legyél elengedni azt, ami már nem szolgál. A többi Rajtad áll. Bercelen (Nógrád megye) van lehetőség egyéni és csoportos beszélgetésekre és gyakorlatokra.

Bercel és környéke
Elérhetőségeim:

Telefon: 0630 969 6280
E-mail:bocmoc@gmail.com
https://www.facebook.com/Odonata-100628084639806/

Táborosi Tímea

Egyike vagyok azoknak a szerencséseknek, akik anyaként és nőként egyaránt élhetik a mindennapi életüket. Mivel hétköznapi ember vagyok, így ebből a szögből látom a világot, egy szinten állva ember társaimmal. Megtaláltam az életben azt az utat, ami elvezet egy harmónikusabb élethez. Ahogy mindenkinek, nekem is a sok boldog pillanat mellett, sok nehéz időszakkal kell megküzdenem. A múlt és a jelen problémái úgy férkőznek belénk, hogy azokat sokszor észre sem vesszük és csak a nyomait érezzük magunkban, amiket pedig nem értünk. A Hét kapu módszerével könnyen feltárjuk ezeknek a gyökereit, hogy így te is feloldhasd magadban a terheket és szabadabban élhesd az életedet. Keress bizalommal.

Elérhetőségeim:
Tel: 0630 273 5293
E-mail: taborositimi05@gmail.com

Kecskeméti Tímea

Vajdaságban élek. Asszonyképző befejezése óta nagyon, nagy felismerésre tettem szert. Rálátásom az életre nem az, mint régen volt, fordítva is tudom látni a világot és magát, az életet. Mondhatom ,hogy megtudom élni az élet csodáit.
Az akadályokat pedig tudom kezelni. Ebben a Hét Kapu módszere is sokat segített.Hiszem, hogy nem véletlen éreztem egy erős hívást, hogy ezt elvégezem. Most, már így tudok családomnak és másoknak is segíteni ,ahol elakadást éreznek, hogyan tudnak tovább jutni egy jobb rálátást kapni. Szeretettel várom jelentkezésed.

Elérhetőségeim:
Tel:+381643976050
E-mail: timea@baulink.net​

Sebők Andrea

Szia! Úgy gondolom, fogantatásunkkal vállaltuk hogy az önismeret útjára lépünk. Folyamatosan ezt az utat járjuk. Ki tudatosan, tudatosabban, vagy épp tudattalanul. Nem is ez a lényeg, hanem maga az Út. Az, hogy járjuk, tapasztaljuk. Te is, Én is. Nem ismerek más utat, mint megtapasztalni azt, ami VAN. Ami itt és most van, most történik, s majd kihat. Ahogy a múlt is hatással van ránk. Sok módszert megismertem, s egyik kedvencem a Családállítás, a maga egyszerűségével, de hihetetlen őszinte rálátásaival. Azt hittem ennél jobb módszer nem nagyon van. Aztán megismertem a Hét Kapu módszerét. Rengeteg "aha" élménnyel gazdagodtam, s úgy érzem, eljött az idő, hogy ebből másnak, Neked is átadjak. Ez a lehetőség zseniális, hisz ez is egyszerű, őszinte, szimbólumokkal IS dolgozik, de közben Te vezetsz, minden Te vagy. Egy nagyszerű beszélgetésre készülök, amit megfűszerezhetünk finom KV-val, teával, de a fókuszban TE leszel. Köszönöm a bizalmad, várlak szeretettel."

Elérhetőségeim:
Tel: +36 20 524 7200

Handler Rebeka

Nehezen indult az életem, mert teljesen máshogy működtem, mint a körülöttem lévők. Sokáig szégyelltem azt, amilyen voltam, ezért nagy lépés volt felvállalni önmagam. Idő kellett, míg rájöttem, mindenkinek van helye valahol a világban. Voltam lelkileg a legmélyebb gödörben, és a legnagyobb tanítás az volt, amikor nem kihúzott valaki, hanem megtanította, hogyan mászhatok ki minden egyes alkalommal egyedül, a saját erőmből. Ezáltal rengeteget tapasztaltam, ami segített abban is, hogyan támogassam a hozzám fordulókat. Célom, hogy aki nyitott rá, ugyanúgy megtalálja a helyét a világban, és ki tudja használni teljes erejét, hogy a mindennapi élet és a kapcsolatok egyszerűbbé és átláthatóbbá váljanak. Szeretem a kihívásokat, szeretem több irányból körbejárni a dolgokat, mert mindenhonnan annyira másnak tűnnek, hiszen ami az egyiknek rossz, az másnak lehet jó is. Mindenkinek máshol van elakadása, ezért különböző ösvényeken vezet a megoldáshoz az út, nincs két egyforma alkalom. A Hét Kapu módszere rámutat a valóságra és a jó irányra, ezzel segít elérni a célod. Keress bizalommal:

Elérhetőségeim:
Tel: 06 50 117 5656
E-mail: handler.remi@gmail.com

Duhonyi Éva Annamária

Duhonyi Éva Annamária vagyok egy a hét kapu őrzőiből. A célom: hatékonyan segíteni, támogatni azt, hogy harmóniába és egyensúlyba kerülj önmagaddal és az életeddel. Segítelek, hogy fizikai, lelki, szellemi és sejtszinten felébredjen benned az egészség.
Az utam során több holisztikus technikát elsajátítottam – többek között: Kineziológiát, Lélekhang oldástechnikát, Theta Healing módszert, Bach virág terápiát, Szivárványfény technikákat és ezek képzését, Metamorf masszázst és képzést, útmutatást angyalkártyával –, a munkám során ezeket ötvözve, együttesen alkalmazom. A tudástáram az Asszonyképző elvégzése után egy új, rendkívül hatékony technikával bővült: a Hét kapu átvezetés és szertartás módszerével. Ez egy egyedülálló technika, a hatása számos pozitív változást idéz elő az életünk azon területén, ahol elakadásunk van és szeretnénk új irányban haladni. A Hét kapu módszer egy hatékony keretet ad annak, hogy meglásd: hol akadtál el, hol található nehézség egy adott témában. Segít, hogy meglásd és felismerd az egyes életszakaszokban keletkezett sérüléseidet, ráláss arra, hogy mi-miért történt és átfordítsd az egészet úgy, hogy pozitív irányba vezesse az életed. A folyamat végére a gubancok kibogozódnak, kisimulnak és a helyedre kerülsz. A lelked útján vezetlek. Szeretettel várlak!

Elérhetőségeim:
Vácon és környékén, Tiszafüreden és vonzáskörzetében (Eger, Debrecen)
Tel.:
06 70 6 188 155
Web: www.lelkedutja.hu

Inczédy Anna

15 éve járom az önismereti utamat, melynek köszönhetően egyre jobban és jobban érzem magam. Hiszem, hogy ez egy olyan út, amelynek soha nem lehet a végére érni, de szerintem a legfontosabb módja, hogy megtanuljuk élvezni azt az utazást, amit életnek nevezünk. Abban hiszek, hogy az életünk minőségének alakulása a saját kezünkben van. S tudom, hogy mindenre vannak megoldások. Azokat az önismereti módszereket szeretem leginkább, amik segítenek, hogy itt és most a hétköznapokban tudjak elégedetten élni, boldog lenni. Egyszerre vagyok racionális és érzelmes, gyakorlatias és idealista, agyalós és tapasztalós, félős és bátor, egyszerre szeretem az egyszerű földi örömöket és a mélyenszántó beszélgetéseket. Ember vagyok annak minden színével és végletével. Válaszokat keresek a sok-sok kérdésemre, s addig rovom a kilométereket, amíg meg nem találom őket. Ennek eredményeit felhasználva szeretnék együtt haladni azokkal, akik szintén válaszokat keresnek az életükben, el vannak akadva valamilyen téma kapcsán, nem látnak tisztán, s nem tudják, hogyan menjenek tovább. Ahogy az engem foglalkoztató kérdéseket sem hagyom válasz és megoldás nélkül, úgy a hozzám fordulókkal is addig rágjuk a dolgokat, amíg megoldásra nem lelünk. Ez az én áldásom és átkom. 🙂 Várlak szeretettel.

Budapest és Vác
Elérhetőségeim:

Tel: 06 70 436 8115
E-mail: inczedy.anna@gmail.com
Web: http://megoldasokonmagunkban.hu

Schmid Bettina

Mióta az eszemet tudom egy dolgot akartam igazán: A Boldog, Beteljesedett, Egyenrangú Párkapcsolatot. A zsigereimben éreztem, hogy ezért szó szerint bármire képes vagyok. Ez az érzés indított el az önismereti utamon 2013-ban. Egyáltalán nem érdekelt, hogy milyen módszeren keresztül érem ezt el, csak a célt láttam. Ezekben az években magamban hittem és a “valami nagyobban”, amire nekünk nincs ráhatásunk. Rengeteg tapasztaláson mentem keresztül az elmúlt években, amiknek köszönhetően a mindennapjaimban a legtöbb helyzetben pontosan érzem mit kell tennem, és mit nem. Mikor kell cselekednem és mikor nem. Mindig is a valóság érdekelt, mert egy dologban biztos voltam, hogy a valóság az egyetlen amivel tudok mit kezdeni. Nem akartam többé a saját életem áldozata lenni. Én a valóságban akarok boldog lenni, nem egy elképzelt Disney mesében várni a herceget, amíg elmegy mellettem a valódi élet. A Hét Kapu módszerrel az életem több területén is lehullott a fátyol, és szemem elé tárult a valóságom, hogy miért is nem működnek a dolgaim, miért nem jó mederben folynak. Nekem segített megcsinálnom életem medrét, amiben folyhat minden a maga útján. Beleszerettem a módszer egyszerűségébe és nagyszerűségébe, ezért úgy döntöttem én is szeretnék hozzájárulni ezzel mások életéhez, megmutatni hogyan lehet egy ilyen finom módszerrel kialakítani életünk medrét úgy, hogy az nekünk a legjobban tetsszen. Szeretettel várlak akár csoportos akár egyéni alkalomra szeretnél jönni! Egyéni időpontot egy héttel előre tudsz általában foglalni. A csoportos programok dátumairól érdeklődj nálam.

Budapesten és Orosházán

Elérhetőségeim:
Tel: +36 30 695 3245
E-mail:s.bettina.j@gmail.com

Sok Izabella

Vajdaságban, Zentán élek a családommal. 2013-ban ismerkedtem meg a Bowen technikával, amely holisztikus szemléletmódjával megváltoztatta a gondolkodásomat. 7 éve alkalmazom ezt a módszert és hiszem, hogy elsősorban azért került az életembe, hogy én magam változzak a kezeléseim által. Míg a Bowen a testi tüneteken enyhít és szűnteti meg azokat, addig a Hét kapu gyakorlata ősi, de egyszerű módon segít azon problémáink megoldásában, amelyekben elakadásunk van. Ily módon remekül kapcsolható össze ez a két módszer. Ha segíthetek, bátran fordulj hozzám!

Elérhetőségeim:
Tel: +381/691637060
E-mail: izabella.sok@gmail.com

Hires Laura

Híres Laura vagyok, a Hét Kapu őrzőinek egyike Vajdaságban, Zentán élek. 12 éve járom az önismereti utamat, sok módszert kipróbáltam, hogy saját problémáimra megoldást találjak. Így jutottam ahhoz, hogy el végeztem az Asszonyképzőt, majd a Hét kapu őrzője lettem. Ez egy ősi, egyedülálló módszer, a hatása pozitív változást hoz az életünk azon területén, ahol elakadásunk van. Szeretettel várom mindazokat, akik bizalommal fordulnak felém az életükben lévő elakadással.

Elérhetőségeim:
Tel: +381691255967
E-mail: hireslaura@gmail.com

Simonyiné Polner Anita

1971-ben születtem.Családommal Tiszaalpáron élek. 15 éve gyógymasszőrként tevékenykedem, amiben a testnek nyújtok segítséget. Amióta Hét Kapu Őre lettem a léleknek is segítségére lehetek. Hívj, ha nem csak a tüneteidtől szabadulnál,de a tüneteid okát is elengednéd.

Elérhetőségeim:
Telefonszám: 06 30 743 8464
Tiszaalpár és környéke

Scroll to Top